Čisté a útulné priestory

Pri každej práci by zákazník mal vyžadovať diskrétnosť, presnosť a kvalitne odvedenú prácu. Obzvlášť to platí pri službách, ktoré sa majú starať o naše blaho, a to aj blaho nášho životného prostredia. Upratovací servis využívajú firmy rôznej veľkosti a aj druhu. Čisté a príjemné priestory majú pozitívny vplyv na naše duševné ale aj fyzické zdravie, dokonca aj na kvalitu odvedenej práce.

upratovací tím

Vo priestoroch sa neustále niekto nachádza, tým pádom za sebou zanecháva stopu, o ktorú sa upratovanie grant postará. Ak ste si už v duchu povedali, že najjednoduchšie bude napísať do internetového prehliadača hladam upratovacku spisska nova ves https://upratovanie-grant.sk/, potrebujete práve náš tím, ktorý je zložený s profesionálmi v odbore.

Aj upratovanie by malo byť vykonané odborne školenými pracovníkmi, ideálne s rokmi praxe. Vyberajte podľa toho, pozerajte sa aj na dostupnú čistiacu techniku, pretože doba sa posúva a s ňou aj schopnosti. Predtým, keď dostanú zákazku, potrebujú sa informovať o technológii práce, aké úkony vykonať. Musia pracovať v súlade s bezpečnostnými predpismi na pracovisku či inými stanovenými predpismi.

čisté umývadlo

GRANT služby zahŕňajú okrem pravidelného upratovania priestorov vašej organizácie aj expresnú dezinfekciu. Vykonávame ju s chemickými prostriedkami, a to postrekom do 24 hodín. Počas obdobia pandémie či chrípkového obdobia je to múdry výber a prevencia.

Podobný efekt má aj ponúkaná ozónová dezinfekcia, ktorá sa radí medzi tie najefektívnejšie, pretože prenikne všade. Je silnejší než chlór a taktiež aj bezpečnejší. Odstraňuje rôzne vírusy, baktérie, ale dokonca aj plesne a roztoče, ktoré sú u mnohých ľudí zdrojom alergie. Pred úkonom musia byť miestnosti bez prítomnosti ľudí, zvierat a taktiež rastlín. Po následnej dezinfekcii je dôležité miestnosti vyvetrať a počkať 20 minút, aby sa ozón mohol rozpadnúť.

Rozsah práce a referencie vám budú poskytnuté osobne, tešíme sa na spoluprácu.